Woningwizard, voer voor Reclame Code Commissie

Zie Hagaz!ne

4 reacties

 1. het klopt niet en ik kan dat met mijn koopakte bewijzen dat ik meer heb betaald dan wat zij aangeven.
  jammer want mijn woning staat te koop en men haalt mijn woning naar beneden gelijk ook met de geloofwaardigheid van de beedigde taxateur van eigen huis.
  het is trouwens helemaal zo een achterlijke situatie dat iedereen kan zien wat jij voor een huis zou betaald hebben, ik bedoel maar is er nog wel iets privé? tranparant of niet je bent er zelf bij wat je koopt en het ene huis is meer verbouwd dan het andere. daarbij kun je beter lid zijn van vereniging eigen huis en gebruik maken van hun diensten dan van zo een achterlijke dienst die het huis nog nooit gezien heeft.

  Like

 2. Ben es even in de site van WoningWizard gedoken, het kost 1,50 per bericht en geen 1,60. Volgens mij kost het 0,60 als er geen gegevens zijn, en dan krijg je maar 1 sms, lijkt me niet teveel of onterecht. De 3,20 waarover gesproken is lijkt me dus regelrechte onzin! Vind wel dat er veel huizen nog niet gevonden worden, daar moet WoningWizard aan werken. Maar de Kadastrale gegevens zijn openbaar, dus ik zeg: chapeau Wonigwizard, maak die gesloten huizenmarkt maar verder transparant!

  Like

 3. Mijn idee Jan! ook mijn woning klopte op de cent wat betreft het bedrag dat wij destijds betaald hadden, maar dat kan ook niet anders want die info komt volgens mij rechtstreeks uit de database van het Kadaster. Voor wat betreft de woningwaarde op dit moment zitten ze wel heel erg dicht in de buurt….Moet zeggen knap gedaan en goed initiatief. Natuurlijk zal niet iedereen hier blij van worden, maar volgens mij zorgt woningwizard zo wel voor wat transparantie op de markt. Kan me indenken dat ook makelaars dit initiatief niet toejuichen. Valt toch een stukje adviesfunctie voor ze weg. Zou willen dat ik het had bedacht heb de indruk dat die dienst namelijk best een groot succes kan zijn/gaat worden!!

  Like

 4. Wat een verschil met mijn ervaring!
  We zijn ons aan het oriënteren voor een ander huis en we zijn heeeel erg blij met deze site. Verkoopgegevens van huizen die ons interesseren direct uit het kadaster! Soms een misser, maar dan wordt er bijna niets berekent. Geweldige informatie wat ons betreft!

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.