Cyprien Gaillard’s Dunepark

Daar ligt hij dan in al zijn macabere glorie. Blootgelegd door Cyprien Gaillard en zijn vrijwilligers. Zo dominant als de Atlantik Wall bunker in WOII op zijn omgeving moet hebben neergekeken en angst bij de omwonenden moet hebben  ingeboezemd, zo schuldig ligt hij er nu bij. Aangestaard door tientallen bezoekers met een plastic fluut champagne in de hand. Angstvallig beklommen door wethouder kunst Marieke Bolle begeleid door Jan Wijle (je zou immers toch weer op zoek moeten?) door kinderen en door zelfs iemand met krukken. Als dit geen surrealistische kunst is … En dan te bedenken dat Dunepark deel uitmaakt van de tentoonstelling Beton Belvederre dat later die dag bij Stroom werd geopend …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.