Anti Graffitiproject verrast Stadsdeel Segbroek

Het Anti-graffitiproject blijkt niet bij iedereen in goede aarde te vallen, hoor ik van Stadsdeeldirecteur Anita de Bruijne van Segbroek. Het huisje dat ik zo enthousiast als eerste vastlegde op het Goudenregenplein valt niet in de smaak bij de bewoners. De kunstenaars zijn zelfs bedreigd!?! Als enige kunstwerk van de 34 transformatorhuisjes in de wijk Segbroek zal dit huisje daarom weer in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Onbegrijpelijk als je weet hoe het er vóór het pimpen bij stond. Maar het verbaast mij overigens niets als je bedenkt dat toen ik afgelopen zondag mijn opnamen maakte en met Mark en Damir sprak er een auto langskwam waaruit een rauw ei naar ons werd toegegooid!?! Inmiddels zijn de schoonmakers al begonnen. Zie het filmpje dat door MultiMediaHoek die in de buurt zit, werd aangeboden.
Zie ook Hagazine

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.