Dunepark Cyprien Gaillard, the End

[blip.tv ?posts_id=1953598&dest=43237]

Wat kunst is voor volwassenen is speelgoed voor de jeugd. Zo blijkt maar weer tijdens het Dune Park Project van Cyprien Gaillard dat afgelopen zondag werd afgesloten. Ongewild sta ik vooraan tussen de genodigden en hoor het relaas aan van architecte Rose Tzalmona en Tim de Mos. Maar dat duurt mij allemaal te lang. Ik zit met mijn gedachten in die bunker en dacht dat ik erin kon.

Meer in Hagazine

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.