Scheveningen Directory weer present

De nieuwe Scheveningen Directory wordt gepresenteerd in het Kurhaus dan begrijp je ook wel dat je in goed gezelschap bent. Dan kun je ook VIH’s (Very Important Hagenaar) verwachten als Jozias van Aartsen, Else van Dijk-Staats, Wilbert Stolte (voorzitter Stichting Marketing Scheveningen), Paul van Min en Karel de Rooij. Laatstgenoemde speelt dan ook een hoofdrol bij de overhandiging van het eerste exemplaar aan Van Aartsen. Zandschilder Gert van der Vijver, het hijsen van de banier en meer in de special en op HagazineTV.
Meer op Hagazine

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.