Keane, grote verrassing op Beatstad 2009

Eigenlijk is het te warm om bij CLOOS aan het Plein naar binnen te gaan. Maar omdat hier de line-up van Beatstad 2009 bekend wordt gemaakt, zorg je wel dat je erbij bent. Niemand wil zeggen wie er gaat optreden in CLOOS, ook niet degenen die het wel weten, blijkt achteraf. Als ik nu maar zorg dat er straks wat  Tim Akkerman van ... oh nee, voorheen Di-rect bewegende beelden te zien zijn op HagazineTV dan kan ik weer naar buiten. En daar zorgen Dennis Weening en ‘Flits’ Huffnagel wel voor. De grote verrassing op Beatstad Festival 2009 blijkt Keane. Maar het gaat blijkbaar te ver om Keane ook hier en nu te laten optreden. Want het wordt, ook niet verkeerd, Rigby die ook op de line-up staat net als Vanvelzen, Stereo, Alain Clark en Miss Montreal. Na hun eerste tonen kan ik stiekem weer naar buiten.

reacties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.