Bike Stepper; stepfiets

In mijn voortvarende zoektocht naar het ultieme vervoermiddel voor de stad kom ik vandaag de Bikestepper tegen. Je weet in eerste instantie niet wat je
een kruising tussen een fiets en een step of nog meer?
ziet. Is het een step? Is het een fiets? Is het geknutsel van een paar kinderen? Nader onderzoek leert dat eigenaar Bram dit bijzondere vervoermiddel ergens zag en dat hij het vervoermiddel scoorde op de Thomsonlaan. Over de ervaringen kan hij kort zijn: ‘Het is gewoon leuk maar je hebt geen bijzondere voordelen met snelheid of zo.’ Ik vind het in ieder geval een bijzondere fiets die deze aandacht meer dan verdient. Zet hem op Bram. Meer

Eén reactie

 1. Heeeeeeeeeey, dit is leuk om te zien dat u de BikeStepper aandacht geeft in uw blog!!! Mijn naam is Carlos Bonnet en ben 1 van de verantwoordelijken voor deze “trend” in de outdoorfitness!!! 2 jaar geleden kwam ik op de internationale ISPO te Munchen dit gegeven tegen! En de rest staat beschreven in “mijn biografie”…

  De reden waarom ik u een reactie stuur is vanwege de ” geen bijzondere voordelen ” die u hierboven beschreven heeft. De vele voordelen in het gebruik hiervan moet u meer zien in ‘het spelenderwijs trainen’ van uw spiergroepen. De vergelijking met een conventionele fiets wordt gauw gemaakt echter is het een HEEEEEEEEEL ander produkt! De BikeStepper is een fitnessfiets en kan het beste vergeleken worden met een Fitness Stairclimber of Stepper maar dan op wielen!! Qua snelheid heeft het zeker voordelen omdat je een rechtstaand positie hebt en wanneer je de stuur verder kantelt krijg je een zgn “superman-houding” waardoor je als het ware schuin “peddelt” en heen- en weer beweegt met de hele lichaam!!! Dit is wel intensief qua training en nadien ben je ook echt keikapot maar wel super om te ondergaan!!

  De 2 overeenkomsten wat de BikeStepper heeft, in vergelijking met een fiets, is een kettingaandrijving en 2 wielen…. en voor de rest mag het ab-so-luut niet vergeleken worden met een conventionele fiets!!

  Allez…… ik vind het super dat u hieraan aandacht gegeven heeft en mocht u nog vragen hebben dan kan ik ze zeker beantwoorden langs deze weg!!!

  Groetjes

  Carlos

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.