Heeft iemand nog iets met Jugendstil?

aandachtig kijken naar de oude oorspronkelijke details
aandachtig kijken naar de oude oorspronkelijke details

Gekheid natuurlijk want als je aan de overkant van zo’n beroemd Jugendstilpand woont dan heb je er zeker iets mee. Sterker nog. Het behoud van waardevolle architectuur is zelfs een van de drijfveren van het ontstaan en voorlopig bestaan van mijn website Hagaz!ne. Dus toen buurman John mij tipte om aan de restauratie van deze ruim 100 jaar oude Jugendstilgevel aandacht te schenken in het nieuws van de Vrienden van Den Haag Ons Den Haag twijfelde ik geen moment. En samen met de huidige bewoner hopen wij dat als het restauratiewerk klaar is en de oranje verpakking eraf mag dat dan ‘toute La Haye’ zich achter de oren krabt en denkt: Is het niet de hoogste tijd om ook aan ons eigen pand eens aandacht te schenken of het niet een ‘likje verf’ mag hebben …

Meer

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.