Willen wij wel een cultuurpaleis?

Het moet het kloppend hart van de stad worden volgens Bolle. Terwijl dit bestuur zijn best doet zoveel mogelijk hoogbouw op ongewenste en onbereikbare plaatsen te krijgen, vertrekt de laatste trein naar Parijs in stilte vanaf Hollands Spoor. De Thalys heeft voor het laatst onze internationale stad voor recht en vrede aangedaan.

Eén reactie

  1. De HSL moest zo nodig op een geheel nieuwe baan om Den Haag worden heengeleid; zogenaamd terwille van een paar minuten tijdwinst, in werkelijkheid ongetwijfeld om projectontwikkelaars een vette kluif toe te werpen. Het project is met veel vertraging min of meer voltooid, en daar rijdt de Thalys nu – met horten en stoten, het systeem is nog steeds gebrekkig – “rechtstreeks” van Amsterdam naar Parijs. En heeft Den Haag voor het eerst in ruim zestig jaar geen verbinding meer met de Franse hoofdstad. Het is toch te gek om los te lopen.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.