Wat is sneeuw ook alweer?

lsdkade1209
Zo wit is het zelden op de Loosduinsekade

Iedereen is in opperste staat van opwinding; ook ik. Het sneeuwt als het in mijn volwassen bestaan nog niet eerder deed en nog wel op de verjaardag van mijn schoonmoeder Nel. Zij is vandaag 84 jaar geworden en schreef zoals vaker het eerste mailtje van de dag met de volgende inhoud.
Wat een weer he, durven jullie wel te komen, als het niet lukt begrijp ik dat wel hoor. Wil niet dat jullie een ongeluk krijgen, dat zou ik me zo schuldig voelen. Veel liefs van Ma.

Ik heb haar eerst gefeliciteerd en gemaild dat we wel zullen zien … RandstadRail rijdt niet (want het sneeuwt) Je begrijpt het al … Ik weet niet hoe snel ik in mijn auto moet springen om zwager Rein op te halen … joehoeoe

2 reacties

 1. In 1995 heeft de HTM de 10 pekeltrams weggedaan. Deze trammetjes hielden in de nacht het railnet vrij van sneeuw en bevriezen.
  Dus … nu ligt bijna het totale tramverkeer plat.
  De HTM werd vroeger door andere maatschappijen wel eens smalend een hobbyclub genoemd omdat er mensen werkten die voor alle problemen en probleempjes een oplossing probeerden te verzinnen.
  Waar zijn gebleven die excentrieke ingenieurs en slimme bankwerkers?

  Ton van ’t Oosten

  Like

  • Het ‘grappige’ is dat de HTM-medewerkers meestal wel een oplossing hebben. Als iets niet werkt dan stappen ze uit en zorgen ze dat het wel werkt. In de nieuwe trams, ik durf de naam bijna niet te noemen, Moeten zij denk ik in hun luchtdichte, stofvrije cabine blijven zitten. En een wissel omzetten is er niet meer bij.

   Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.