Is de post ‘De Post’ nog wel?

Vroeger kregen wij de post op vaste tijden van de dag. Je kon de koffie er op gelijk zetten. Maar sinds ik regelmatig aanbiedingen in de bus krijg om zelf maar post te gaan bezorgen twijfel ik daaraan. Want je kunt als postbode nieuwe stijl zelf bepalen op welk tijdstip van de dag jij de post rond wilt brengen. Tja ook de post gaat met de tijd mee. Wat dit voor de ontvanger betekent daar is nog niet over nagedacht. Want elk moment van de dag of zelfs nacht ligt er wel iets in onze brievenbus waarvan wij ons afvragen: Was dit nu post of moet ‘De Post’ nog komen? En steeds meer krijg ik het gevoel dat het in het woordje ‘post’ zit. Denk even aan het bezorgen van de Posthoorn. En nu geeft ook onze postbus, je weet wel die rode box op poten waar je de papieren mail in stopt, op vrijdag om 17.15 uur aan dat de lichting van donderdag nog niet is geweest!?!
Heeft TNT die duizenden herkenbare rode oriëntatiepunten niet onlangs voor een vermogen vervangen voor oranje exemplaren, maar waar ik tot op heden het verschil niet van kan ontdekken?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.