‘Einde van het boek?’

Verrassend hoe mijn former partner in writing Adriaan Bontebal schrikt van de presentatie van de iPad op DWDD. Ik vind dat ik hem toch even gerust moet stellen … (..) Deze keer heb ik misschien nog een kleine hoop voor je in petto Adriaan. Je weet dat ik bij uitstek geen lezer van boeken ben. Ik voel me daar nog (ahum) te jong voor. Mijn dochter Mariëtte heeft dat absoluut niet van haar vader. Zij leest, nee zij ‘verorbert’ boeken als ik columns maar dan sneller. En al die jonge gastjes van tegenwoordig weten niet eens waar jij het over hebt. Een boek wat is een boek, kan ik dat Googelen? Maar wanneer zij ook zo’n iPad hebben, want iedereen ‘gaat eraan’ en zij zien dat zij op het scherm een bladzijde kunnen omslaan (bladzijde? Kan ik dat Googelen?) dan willen zij dat in natura weleens voelen … En dan … wordt het boek misschien wel een hype …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.