Niks aan de hand met thuishulp …

Niet veel klachten over de huishoudelijke verzorging stelt wethouder Bert van Alphen in het AD. Het is toch niet te geloven dat ook Van Alphen zich steeds regentesker gaat gedragen? Logisch dat de dienst niet veel klachten krijgt. Weet hij wel over welke leeftijdsgroep hij het heeft en dat deze nooit en te nimmer de overheid durft te benaderen en zelfs vaak niet eens kan benaderen? Mijn schoonmoeder (84) vind ik een goed voorbeeld. Elke week als wij haar bezoeken heeft haar hulp weer afgezegd. En nu heeft zij maar voor een Poolse vrouw gekozen. Daar is zij erg tevreden over. Zij verstaat haar wel niet maar zij werkt goed. Alleen mag zij haar niet houden van de dienst. Krijgt zij weer een ander. En weer alles opnieuw uitleggen en voordoen hoe zij het vroeger altijd deed …
Zie ook het voorstel van de ontevreden burger

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.