Een gedachte over “De StemTram rijdt …

 1. Wat een vertoning hè Ma,

  De politici en de media kunnen alleen maar over de komende landelijke verkiezingen praten. Hoe ik ook zocht, ook op de lokale media. Geen woord over de teleurstelling bij de burger die uit ergernis stemt. Dat de politici dat niet zien, is ongelooflijk. De grote winnaar straks heeft zich niet vertoond. Laf? Daggutnie! Het gaat toch om de lokale politiek; met andere woorden onze stad Den Haag? Er was zelfs een regent die tijdens een interview zei dat de Hagenaars hun tevredenheid hebben laten zien door op de Partij van de Afbraak te stemmen!?! En onze landelijke bestuurders maar bekvechten. Wie het trouwens prima deed is uw vorige baas Jozias van Aartsen. Ik denk dat wij het treffen met deze burgemeester met gevoel voor humor. Hij liet zich niet gek maken door journalisten die blijkbaar al waren opgefokt en wilden scoren met vragen die een goede burgemeester nu eenmaal niet kan beantwoorden. Wat heb ik te doen met die man tijdens de gemeenteraadsvergaderingen …

  Nou Ma tot zondag maar weer. Dan praten we verder.

  mvg
  Niek

  Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s