Hoe smokkel je explosieven

Gedreven zelfmoordenaars krijgen via de media en Alberto Stegeman in het AD van 8 maart al een cursus explosieven smokkelen in een vliegtuig. Mocht je er niet uitkomen dan volgt nadere uitlleg via het Programma Undercover van SBS.

2 gedachten over “Hoe smokkel je explosieven

  1. Wij dachten nog wel eindelijk is het goed geregeld richting Washington en New York … Totdat wij zagen dat de bodyscanapparatuur niet eens aan stond bij het instappen. Reden was dat de juiste software nog niet geïnstalleerd was. Zelfs de aansteker in de handtas werd niet opgemerkt!!!

    Like

  2. Overal ter wereld krijg je gekochte taxfree artikelen pas bij het instappen in het vliegtuig. Dat verbaasde mij in de vorige eeuw al. Met de hype van zelfmoordaanslagen sinds 9/11 kreeg ik er alle begrip voor. En toen wij vorige week zeer snel moesten overstappen op Washington Dulles werden wij zelfs snel lopend naar de gate ingehaald door de medewerkster met onze tasjes taxfree. Dus nog goed voor de werkgelegenheid ook.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.