Oversteken vaak een avontuur

Concours Hippique voor fietsers

Het hoeft geen betoog dat het oversteken op kruispunten steeds vaker een avontuur is dat je kunt voorkomen door je aan de ‘stoplichten’ te houden. Jawel met opzet noem ik ze geen verkeerslichten zoals de leverancier deze ‘hulp’ in de doorstroming graag vermeld ziet. Maar als de boel open ligt zoals op het Koningin Emmaplein dan zijn zelfs de stoplichten buiten werking gesteld en wordt het een echt avontuur … Nu maar hopen dat wanneer het kruispunt klaar is dit dezelfde regeling krijgt als het Valkenbosplein. Want dat vind ik echt het beste met ‘verkeerslichten’ geregelde Haagse verkeersplein. Zie avontuurfilmpje Koningin Emmaplein.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.