Democratie en IJspaleis moeilijk bereikbaar

het complete kruispunt Spui, Grotemarktstraat ligt open
Je bedenkt het niet, maar zo vlak voor enkele belangrijke momenten als het afscheid van de oude Gemeenteraad en de installatie van de nieuwe ligt het kruispunt Spui Grotemarktstraat voor het IJspaleis volledig op de schop. Hekken dwingen bezoekers van het centrum flinke omwegen te maken om aan de overkant te komen. IJspaleis zeer moeilijk bereikbaarTramrails houden plotseling op en enorme brokstukken beton lijken de installatie van de nieuwe gemeenteraad tegen te willen houden.
Maar – zo meldt het Bureau Bereikbaarheid – het Spui tussen de Hofweg en de Schedeldoekshaven wordt geheel gereconstrueerd. Ook een groot deel van de tramsporen wordt vervangen. Omdat het Spui deel uitmaakt van het binnenstads-poller gebied hebben de werkzaamheden geen consequenties voor het doorgaande autoverkeer. Het werk wordt in 13 fasen uitgevoerd. Voor de omleidingen van tram en bus zie www.htm.net

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.