Die Haghe stelt Stal en Van Doorn te boek

Stal en Van Doorn, wie kent ze niet, staan nu ook via Die Haghe te boek met het fotoboekje Den Haag volgens Stal en Van Doorn.
Alsof ik uit een winterslaap ontwaak zo ervaar ik de happening in het Atrium van het IJspaleis. Waarschijnlijk de combinatie van personen zorgt ervoor dat ineens alles bij elkaar lijkt te horen. Toute La Haye is aanwezig met als meest prominente burgemeester Jozias van Aartsen. De voorzitter van Die Haghe die de inleiding houdt over het ontstaan van deze Haagse Geschiedkundige vereniging, die hier haar 120 jarig jubileum heeft. De aanwezigheid van veel Vrienden van Den Haag die ook lid zijn terwijl ik de tijd ken dat veel Vrienden duidelijk afstand hielden. Kijk zelf maar naar de korte flitsen van het gezamenlijk doorknippen van het lint waarmee de fotoexpositie in het Atrium van het IJspaleis is geopend.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.