Shrek op het Plein?

Niet zo vreemd voor Hagazinezen als ik vertel dat printen niet mijn hobby is. Als ik iets met de printer doe dan is dat meestal een probleem oplossen. Dus verbaast het mij zeer als trendwatcher, printerhater en gadget freak Vincent Everts op het Plein aan de media(!) komt vertellen dat er nu toch iets nieuws is op printergebied uit Amerika dat ik beslist moet komen uitproberen. Inleiding door Mr. Twan van HP Voeg daarbij de locatie Square op het Plein waar een exacte kopie van de eerste printer met ‘apps’ in een afmeting van 10m bij 6m bij 4m (!) staat en ik zit al snel op de atb. Het geheel wordt Life Stream opgenomen dus ook achteraf op internet te volgen. En zoals ik van Vincent gewend ben put hij uit in de meest exclusieve toepassingen die hij niet alleen op beeld maar ook op het Plein zelfs in die gigantische HP printer met touchsmart Web waarmaakt.

Even voor de digibeten onder ons die weinig met techniek maar veel met toepassingen te maken hebben. Een kind (zie filmpje) kan deze draadloze printer met groot aanraakscherm zonder pc aan het werk zetten waarbij het zonder tussenkomst van pappa kleurplaten print maar mamma en pappa eenvoudig een dagmenu uitdraaien of zoals in de States tickets voor theatervoorstellingen. HP Nederland heeft Amerika zo gek gekregen dat zij Nederland als enige land en Den Haag heeft uitgekozen voor de promotie.

Shrek kom je niet vaak tegen

Om een lang verhaal kort te maken: Universal heeft zelfs haar Shrek voor deze happening een paar dagen vrijgegeven om over te vliegen naar Den Haag. Hij gaat graag met je op de foto terwijl deze ook weer draadloos uit de nieuwe printers rollen.

Tot en met zaterdag is het spektakel te zien en vooral uit te proberen.
charmante uitleg voor wie het maar wil
Charmante gastvrouwen en -heren leggen je alles nog eens begrijpelijk uit als je zelf net met Shrek op de foto bent gegaan. Scheelt je in ieder geval een retourtje LA …

Filmpjes

Alles is na te zien op http://www.hp.nl/touchprintgo

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.