Dé Laura Jansen? Hier in Den Haag?

Als je op een eindeloos vervelende weg in Frankrijk naar een avontuurlijk maar zo’n beetje van alles verstoken landelijk paradijs Beaucour rijdt en je hoort op de Franse radio zo’n zuiver liedje dat je wilt weten wie dat is (…) Laura Jansen! Daar moet ik meer van weten dus als ik mij daar de tijd voor gun wil ik gewoon de cd (!) hebben. Blijkt mijn favoriete cd-shop Plato in een soort dump situatie te zitten waar Laura Jansen niet (meer) in voorkomt … of toch? Mag ik gratis het demo cd’tje najaar 2009 meenemen waar zij op staat! En nu komt het … Staat diezelfde Laura Jansen op bijna elke plakplaats waar ik langsloop te vertellen dat zij naar ons toekomt deze Koninginnenach

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.