Bewijs van goed gedrag … na 27 jaar

… na 27 jaar op dezelfde school!!!
Echt waar en weer Echt niet te filmen dat een moeder die al ruim 27 jaar op dezelfde school actief was, onder meer de Naschoolse opvang heeft georganiseerd, de Overblijfadministratie heeft opgezet en gerund, haar kinderen daar onderwijl alle klassen hebben doorlopen … vandaag haar ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ van het ministerie van Justitie heeft ontvangen … om als diezelfde vrijwilliger bij diezelfde school hetzelfde uurtje in de overblijf te mogen assisteren!
Eerst het formulier meekrijgen, thuis goed bestuderen en invullen, laten ondertekenen op school, een stempel erop krijgen, het formulier persoonlijk inleveren op een stadsdeelkantoor, niet vergeten een persoonsbewijs mee te nemen, anders moet je weer terug. Kosten € 30,00 (lees DERTIG EURO!!!) dat werd vergoed door de school.

Uit de Verklaring:
De Minister heeft een onderzoek naar het gedrag van betrokkene ingesteld en verklaart dat uit dit onderzoek, gelet op het risico voor de samenleving in verband met het doel waarvoor die verklaring is aangevraagd en na afweging van het belang van betrokkene, niet is gebleken van bezwaren tegen betrokkene.

En dat terwijl er niets in haar directe omgeving en/of omstandigheden is gewijzigd!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.