Staat een jonge vrouw bij de kassa …

… achter mij met een winkelmandje en een bezem in haar hand …
Die bezem heeft zij hier niet gekocht want er zitten wat houtsnippers in. Wie doet er nu boodschappen bij Albert Heijn en neemt zijn bezem mee van huis? Zo waardevol lijkt hij nu ook weer niet. Dus ik zeg tegen haar, terwijl ik kijk of ik al aan de beurt ben: ‘Die heb je hier niet gekocht …’ En met een geintje: ‘Ben je erop hier gekomen?’
Eerst weet zij niet direct waarover ik het heb maar als zij ziet dat ik naar de bezem kijk, reageert ze meteen met: ‘Ja de batterijen waren op …’

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.