Scheveningen Directory 2010/2011 …

Hoe burgemeester Jozias van Aartsen ook zijn best deed, het lukte hem niet vanuit Heathrow op tijd aanwezig te zijn bij de feestelijke presentatie van de nieuwe Scheveningen Directory. De gigantische vulkanische aswolk verlamde deze dagen het vliegverkeer in vele landen.
Anja Overhoff ontvangt eerste Scheveningen Directory 2010

Plaatsvervanger wethouder Frits Huffnagel grapte in zijn excuus ‘Dat ook hier weer de oorzaak in IJsland moest worden gezocht.’ Op zijn inmiddels bekende manier overhandigde Huffnagel het eerste exemplaar aan Anja Overhoff directeur Den Haag Marketing. Ruud Wijkniet maakte het programma van de Kick Off van The Hague Jazz op Scheveningen bekend waarna H3 bestaande uit Pim Roos en Gebroeders De Gier uit een heel ander muzikaal vaatje tapten. Alle genodigden moesten met beide handen in de lucht (gecontroleerd!) meezingen met een puur Haags lied: Wat is Den Haag zonder … (hoorde ik nu Hagazine?) Scheveningen? … Helemaal niets, helemaal niets … etc.

handen omhoog controle van H3

Het illustere gezelschap rond het eerste exemplaar

Het is grappig dat de kleine camera waarop dit werd vastgelegd bij de gasten niet als een volwaardige camera over komt. (filmpjes volgen)


Wie Scheveningen bezoekt kan dit jaar wederom gebruik maken van deze handige pocket waarin alle highlights en evenementen vermeld staan. Voor de achtste keer in successie brengt Rooduijn Uitgeverij, samen met de Scheveningse ondernemers en de Gemeente Den Haag, dit complete overzicht in het Engels en Nederlands uit. Naast uitgebreide informatie over accommodatie, restaurants, strandpaviljoens, winkelen, uitgaan & sport, attracties & musea, parkeren & openbaar vervoer bevat de Scheveningen Directory ook nuttige voordeelvouchers.
Dit jaar is het de achtste keer dat de Scheveningen Directory wordt uitgebracht. En was er in ieder geval wel en nam na enkele loftuitingen over Den Haag het eerste exemplaar in ontvangst. De Scheveningen Directory is gratis te verkrijgen bij de hotels, musea, attracties, strandpaviljoens, restaurants, cafés, theaters, bioscopen en alle landelijke VVV Informatie kantoren. Met het mooie weer in het vooruitzicht dus drukte op Scheveningen zullen velen deze handige pocket bijzonder waarderen.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.