Panoramisch uitzicht …

Al enige tijd loop ik langs een bouwbord met de intrigerende slagzin: ‘Panoramisch Uitzicht volgens Houtrust’. En het beeld erachter toont werkelijk een bijna ‘onhaags’ uitzicht …

Toen het bord er alleen stond had ik nog geen idee waar dat uitzicht op sloeg. Echt weer zo’n artists impression dacht ik waarop verkocht moet worden. Maar nu de bouw van Nieuw Houtrust vordert, realiseer ik mij dat het een bestaand uitzicht is waar de nieuwbouw op uitkijkt: de Kranenburgweg. Zullen de bewoners van de overkant er ook zo positief over denken? filmpje

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.