Frisse neus halen …

… pakte even anders uit zondagochtend. Terwijl ik nog geen uur daarvoor de karakteristieke kerkklok van Duindorp hoor luiden, jog ik bij terugkeer tegen een heftig Zandvoort circuitgeluid aan. Geen publiek te bekennen dan een vader met zijn zoontje en nog een volwassene die het allemaal wel spannend vindt.

Je moet er wel voor op de skate ramp klimmen maar dan heb je ook wel een goed uitzicht. Echt gaaf zoals die gasten op het Norfolkterrein tekeer gaan. Wij met zijn drieën hadden er nog nooit van gehoord: Open Drift Championship … En die drift krijgen sommigen spontaan, gezien het filmpje.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.