V2 raket en feestverlichting ..?

het imposante transport
Als ik lees dat een V2-raket deel gaat uitmaken van een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum, denk ik meteen: daar hoef ik niet naartoe. Wat bezielt de nog verse Nationale Mental Coach Wim de Bie om samen met burgemeester Jozias van Aartsen hier aandacht voor te vragen? Totdat ik Wim’s Tweet lees waarin hij zijn volgers tipt maar eens naar deze link te gaan. Vooral het fragment dat hij met zijn moeder in de kelderkast gaat zitten en die angstige tijd in de Parsifalstraat laat herleven.
het imposante transport
En nu vind ik opeens ook dat ik erbij moet zijn. Niet alleen om te zien hoe dit verachtelijk oorlogstuig nu op het Korte Voorhout de aandacht van ons vraagt maar vanaf 5 mei tot eind september zelfs met foto’s in 3-D uit die tijd in het Haags Historisch.

Zie ook DHTK, Haagsallerlei

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.