Enthousiasme op Surfdorp FASTSurfdorp Fast maakt zich op voor een turbulente zomer. Bij mijn vorige bezoek miste ik het internet niet. De gasten van Surfdorp FAST, surfen nu eenmaal liever buiten op de golven dan binnen op internet. Maar studenten van InHolland op het FAST-terrein gaan de surfers daarin ondersteunen met het Media Frame als ik de enthousiaste medewerkster mag geloven. Laat zij het zelf maar vertellen. Ondertussen bouwt Jim van 7(!) aan zijn sportieve toekomst.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.