WK volgen … op het strand?
Een kleine 600 deelnemers aan Den Haag Telecom 2010 in de Nieuwe Kerk. Dagvoorzitter Erik de Zwart stelt aan het einde van elke presentatie enkele slimme vragen waarmee onder meer de politiek geen raad weet. Tot slot en besluit ontlokt hij bij de baas van MTVNL een scoop die speciaal voor de Haagse WK-liefhebber als muziek in de oren moet klinken. Klik snel op het plaatje.

Een etage lager in de kelder van de Nieuwe Kerk verloot Yucat tenslotte een iPad. Overigens niet de iPad die de campagne van dit innovatieve bedrijf belooft, verzekert algemeen directeur Jens Steensma. Die blijft staan voor degene die meedoet en wint met de test van de mobiele burgerparticipatie onder de noemer BuitenBeter: ´Verloedering of verbroedering?’

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.