Royal Beach Concert‘ … Dat mijn dochter Mariëtte ‘op alledag loopt’ … ‘Sorry, ik begrijp u niet’ … ‘Dat mijn dochter deze dagen van haar eerste kind kan bevallen …’, ‘Sorry, wat heeft dat met de accreditatie te maken? …’ ?!? ‘Dat ik voor het eerst van mijn leven opa kan worden die dag en ik dat belangrijker vind dan een gesprek met BonJovi?!?’
Zij begreep er niets van, maar ik vervolgde dat ik niet specifiek met iemand een interview kon plannen …’ ??? U bent zeker heel jong? En dat begreep zij wel … Als ik maar geen grote telelenzen ging gebruiken …

50.000 bezoekers zijn in aantocht …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.