Leuk winkeltje beginnen?

In de Reinkenstraat, die Aardige Winkelstraat, dreigt dat leuke winkeltje KenL Home Garden Gifts op nummer 3 na zeven jaar te stoppen. Een moeilijke beslissing voor de eigenaars Klaas en Leonie. Hij vertelt: ‘Zeker voor Leonie valt het zwaar om te stoppen. Zij doet voornamelijk de zaak alleen.

Voor één persoon is deze winkel veel werk. Dit type winkel kan de inzet van een betaalde medewerker financieel niet dragen. Toch hebben we geen spijt van de afgelopen 7 jaar, want het heeft ons vele hartverwarmende momenten opgeleverd. Waarschijnlijk zullen we de komende
maanden nog druk bezig zijn om de voorraad nog zoveel mogelijk te verkopen. Het kan ook zijn, dat iemand de winkel wil overnemen. Dat zouden we het liefst zien, want dan blijft het werk van Leonie op enigerlei wijze behouden. Bovendien denk ik, dat de Reinkenstraat behoefte heeft aan aparte winkeltjes, waardoor het een gemoedelijke winkelstraatje kan blijven.

Een gedachte over “Leuk winkeltje beginnen?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.