Waar is mijn zand?

Ook al op het nieuw opgespoten strand gelopen? Strand? Waar is mijn zand van het strand waar ik al tientallen jaren over loop te joggen? Ter hoogte van de Kwartel en de Fuut lijkt mijn zand wel bouwzand. Grijs, dood en nietszeggend zand. En eindeloos ver uitgestrekt. Nou ja, ik denk toch dat het oude zand weer binnen no time weer zijn plek inneemt. Beter gezegd, mijn plek inneemt. Want op dit zandbed ga ik natuurlijk niet mijn wekelijkse grondoefeningen doen. Niet zo gek dat ik daar ruzie over kreeg dus met een ‘zandwacht’.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.