Steeds vaker willen mensen minder op internet

Als je in Bodega de Posthoorn je teksten aan het inkloppen bent, heb je niet de indruk dat je tussen de laatste ontwikkelingen van de media terecht bent gekomen. Een foto van Godfried Bomans aan de muur brengt je terug in de tijd. De omfloerste manier van gesprekken die om mij heen worden gevoerd, doet vermoeden dat hier de deals worden gesloten waarom Den Haag zo belangrijk wordt gevonden ten tijde van politieke onzekerheid …

Eén reactie

  1. Ik ben dan ook de enige die hier met internet in de weer is. Dit in tegenstelling tot de afgelopen uurtjes in ‘Naar de Overkant’ waar elke woensdagochtend de virjblijvende Opûh Koffie wordt gehouden. Daar spreekt John Korsten mij aan over zijn aanwezigheid op internet hoe ik ervoor kan zorgen dat hij met zijn modeatelier via Google niet meer te vinden is. Omdat de tweede keer al is dat hij daarover begint, ga ik hier toch eens aan werken.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.