Creativiteit zit in de genen …

‘Als er maar Van Laere achter staat…’, lijkt wel van toepassing op alle kunstzinnige ontwerpen en succesvolle creaties van de hand, beter nog, uit het brein van Paul, zoon Karel en zijn beroemde oom Carel van Laere. Laatst genoemde is zaterdag 26 maart jl. met enkele creaties speciaal uit Milaan overgekomen naar het atelier van steenbeeldhouwer Paul van Laere. Voor familie en kennissen en heel exclusieve media (..) is er een proeverij van ecologische en natuurzuivere wijnen van Vino Vero. En laat zoon Karel van Laere nu net jarig zijn maar nog even een uurtje uitslapen van zijn zoveelste creatieve filmproductie een nieuwe videoclip van de Haagse crossoverband F.De single heet For Me en die lanceren zij op 31 maart met de nieuwe videoclip en een release party in 013.

Zoals vele Hagaz!nezen al weten, zijn mijn bezoekjes geen toevallige samenkomsten van omstandigheden maar lijken deze meer op geregisseerde ontmoetingen. Zowat iedereen die ik als communicator ook hier weer aanspreek, blijkt namelijk wel een raakvlak te hebben waartussen ik een link kan leggen. Zoals buurman architect Ton die zich toelegt op hergebruik van gebouwen en die nog niet eerder van De Vrienden van Den Haag had gehoord. Laten die Vrienden in Ons Den Haag al voor het tweede achtereenvolgende jaar een serie boeiende artikelen schrijven over hergebruik onder de titel ‘Bestemming gewijzigd‘!

Van Laere: je zou er kunstzinnig van worden!

Eén reactie

  1. Trouwens Pa Paul en zijn atelier spelen vaak een belangrijke rol in het bedenken en het uitvoeren van de meest ongelooflijke gadgets in de bedenksels van zoon Karel.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.