HTM werkt mee aan herstel RR3

Dat wij als bewoners ‘weinig’ last hebben van de herstelwerkzaamheden aan de rails van RandstadRail 3 aan de Laan van Meerdervoort, wordt vandaag extra benadrukt door de staking tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Zo kunnen de werkers aan de rails aan een stuk doorwerken zonder lastig gevallen te worden door voertuigen die moeten passeren. Zij gaan wel ver hoor met het de bewoners aan de laan ‘naar de zin’ te maken. Toch zullen we blij zijn als de werkzaamheden medio juni klaar zijn.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.