Redactie zoekt 22 terrasdeskundigen

Hier kun je niet snel genoeg mee zijn: gezocht, 22 kritische lezers met een fotocamera die zitting willen nemen in de jury van de Terrassentrofee 2011 van de AD Haagsche Courant. In de zomermaanden gaan redacteuren, lezers en een vakjury op pad om te zoeken naar het beste terras. Opgeven tot 8 mei via hc.terrassentest@ad.nl met je naam, adres en telefoonnummer en een korte motivatie.

6 reacties

 1. Ik bezoek graag terrassen en kijk hoe het personeel omgaat met zijn gasten. Heel vaak mankeerd het aan gastvrijheid en vriendelijkheid. Ik voel mij pas thuis op een terras wanneer ik me welkom voel.

  Like

 2. graag worden wij jurylid van de test 2015. Onzemotivatie is dat we rgelmatig elders in het land terrassen bezoeken en ons verbazen over het verschil met deze locaties in onze omgeving. Onze leeftijden zijn 58 en 65 jaar. Anneke en Kees kooiman Westlander 108 2636 dz Schipluiden. tel. 015 3809982

  Like

  • Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Maar zover ik weet moet de terrassentrofee 2015 contest van het AD nog van start gaan. Dus de eerste aanmeldingen lopen al binnen.

   Like

 3. Mijn man heeft sinds 2jaar een beperking sinds die tyd merken wij dat er nogal wat hobbels te nemen zijn als je een horecagelegenheid wilt bezoeken.
  Hij kan zich beperkt verplaatsen met krukken of in de scootmobyle.

  Like

  • Terrassen zijn ook in 2015 druk met hun populariteit als zij meedoen met de terrassentrofee. Goed dat dan ook de kwaliteit van de toegang naar het terras de aandacht krijgt.

   Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.