RR3 en Lijn 11 knuffelen in de voorjaarszon …

Altijd gedacht dat alle tramlijnen voorrang moeten geven aan een tramlijn die een lager getal hebben dan zijzelf; behalve Lijn 11 omdat die altijd voorrang heeft op alle hogere en lagere tramlijnen in getal. Dat bleek dus vroeger zo te zijn toen er ook nog goederenvervoer op het spoor plaats vond. Maar in het tijdperk van RandstadRail is daar verandering in gekomen.


De bestuurders zijn aan nieuwe regels gebonden via de speciale verkeerslichten voor het openbaar vervoer. Of de bestuurders van RR3 en Lijn 11 dat even waren vergeten, of een andere reden dan dat, is mij nog niet duidelijk geworden. Wel dat al vanaf kwart over negen op de Conradkadebrug tussen Cornerhouse en Albert Heijn twee voertuigen innig omhelst stonden in een warm voorjaarszonnetje. Voor de gelegenheid was 3 maar even uit de rails op de stoep gestapt want 11 gaf geen krimp en bleef in zijn rails. Zware jongens moesten er aan te pas komen om het spul weer bij de les te krijgen. Begin van de middag kwam er weer beweging in. Meer foto’s op Happy Hotellier

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.