Wat een feest

Eigenlijk geen onvertogen woord gevallen tijdens deze nieuwe viering van Koninginnenacht LifeIliveFestival kortweg LILF. Op dat ene meisje uit een groepje van vier na dan die de plaskruizen een aanfluiting vindt voor Den Haag. Vindt u ook niet meneer? Hoe bedoel je? Nou dat is toch geen gezicht zoals die mannen daar staan te plassen? Dat is inderdaad geen gezicht voor een chique omgeving naast het Muziek/danstheater maar wel verrekte handig. Ik vertel haar dat het nog erger kan en noem haar de vergeten toiletten voor bezoekers in het Atrium door onze meesterarchitect Richard Meyer. Want als ik goed kijk zie ik dat het een rood exemplaar is dat enigszins combineert met het rood van de Anton Philipszaal. Toeval of design? Maar steekt er misschien meer achter dit opgewonden standje? Heeft de jongedame misschien zelf hoge nood? Ja inderdaad, zij moet heel erg nodig maar voor vrouwen is er natuurlijk niks, antwoordt zij bijna vijandig en zij loopt snel door naar haar wachtende vriendinnen, die als ik het goed heb, in de verte een bordje EHBO hebben gezien met heel grote letters Toiletten eronder.

– Moments by Hart –

Location:Spuiplein,Den Haag,Nederland

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.