Sch Forever

In de beslotenheid van het atrium van het vernieuwde Selexyz-Verwijs in de Haagse Passage probeert een gevarieerd groepje geselecteerde luisteraars de beweegredenen van de samenstellers van Sch Forever te achterhalen. Al luisterende bevangt mij het gevoel dat hier geschiedenis wordt geschreven over deze hechte maar toch ook zo strijdlustige bevolkingsgroep aan de zeekant van Den Haag.

Sprekers benaderen hun bijdragen vanuit nieuwe invalshoeken

Want niet voor niets doen de bewoners van het IJspaleis zoveel moeite om het dorp Scheveningen als stadsdeel te onderwaarderen. Maar ook tradities te doorkruisen van Magneet met Kerstbomenjacht die nu paletjacht wordt genoemd. Historisch Zeezwaluwhof afbreken en er Hof van Scheveningen als naam aan terug geven … Norfolkterrein onrechtmatig inzetten voor sloop- en hergebruikwerk. Het is dan goed dat er ook visueel op gelet wordt. En als ik de

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.