‘Stomme hekken, dikke heks …’?

Je staat toch raar te kijken als je op een zondag in een rustige en nette Haagse buurt opeens op z’n Amsterdams hoort schelden: ‘Dan moet je die stomme hekken daar ook niet neer zetten, dikke heks!’. En dan zie je ook nog eens dat enkele politieagenten lekker in het zonnetje staan die helemaal niks doen. Ook niet als een wegwerker wordt uitgescholden voor: ‘Kwattareep, ja Kwattareep!’. Maar zijn het wel agenten? Zie ik niet enkele bekende gezichten tussen al die figuren? Ja hoor, het zijn filmopnamen voor de nieuwe politieserie Seinpost.

20110714-122625.jpg
De bewoners in de omgeving zijn op tijd gewaarschuwd voor het geschreeuw en de afzetting van het gebied. En toevallig in de straat van onze dochter en uiteraard kleinzoon. En omdat kleinzoon Lucas juist in een periode verkeert waarin hij zijn decibellen aan stemgeluid aan het uitproberen is, kan hij uitstekend bij deze opnamen gemist worden. En geloof het of niet, maar hij wint het glansrijk van de schreeuwende acteur die het beroepsmatig enkele keren over moet doen.

20110714-130900.jpg

Ook figuranten in politieuniform (..)

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.