Tornado Alley

Eigenlijk wel bizar dat nog geen honderd meter van ons vandaan bij lijn 11 op de Conradkade twee mensen gewond raken door vallend hout tijdens de storm, en interniek daar niets van meekrijgt. Maar later die dag naar het Omniversum gaat voor de Imaxfilm Tornado Alley en daar na afloop zeiknat in storm en regen (inclusief afgewaaide takken en zwaardere boomdelen) in de auto op het nieuws hoort en even later ziet wat er op de Conradkade (!) ondertussen heeft plaatsgehad!!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.