GeFlickr in Haagsche Kopjes …

Als er één Haagsche kop bestaat, is dat wel die van de Haagse Nachburgemeester René Bom ook wel De Haagsche Bom genoemd. En dat verklaart meteen de naam Haagsche Kopjes als locatie voor de foto-expositie van Ditisdenhaag.nl van Flickr fotograaf De Snor, alias van Martijn Piët. Zelfs de lieflijke(!) stem van de Bom komt nauwelijks uit boven het feestgedruis van de massaal toegestroomde Ditisdenhaag fans.

‘Toet La Hee’ is aanwezig als het rauwe stemgeluid de feestende meute een ogenblik tot de orde roept. Zelfs het lekker swingende jazz ensemble kan even op adem komen als de Bom uitlegt waar het hier tot 24 september 2011 om gaat. De Snor exposeert een selectie van zijn ‘Dit is Den Haag’ foto’s bij kapper ‘Haagse Kopjes’ (Vondelstraat 14, Den Haag). En zoals René voor de duidelijkheid nog even uitlegt: Jij gaat zitten in de stoel als je uitrust van het foto’s kijken uit Flickr (met CK) en dan word je meteen geknipt. Slechts enkelen hier aanwezig zullen (wijzend op zijn zeer korte Haagse kop) deze beurt aan zich voorbij moeten laten gaan.

Grappig is dat de Haagse Flickr scene (met ck) zich verder mengt in het digitale foto- en videogebeuren in de Haagse sociale media. Zoals wij onder anderen signaleren Hofstijl – de bijzondere kant van Den Haag, Happy Hotelier die regelmatig de Happy Hotelier Daily uitgeeft, en de Absolutely The Hague Daily

Eén reactie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.