Een vertrouwd gezicht verdwijnt …

Wie kent ze niet die aardige Klaas en Leonie die verscholen zaten achter de afkorting K&L Gift en Gardenshop in de Reinkenstraat? Enkele maanden geleden kondigden zij het hier al aan dat zij de winkel zouden moeten stoppen.

Afgelopen week trof ik hen voor het laatst aan bij het leegruimen van hun winkeltje. Dat afscheid nemen pijn doet, kun je hier toch wel voelen. Met hun zoon demonteerden zij de vitrines en toonbank, kasten et cetera om in hun bestelauto te laden voor vertrek naar hun nieuwe onderkomen in de noord Eifel in Duitsland.

Een kist met het opschrift ‘Gratis‘ moesten voorbijgangers lokken de laatste grappige gadgets voor niets mee te nemen. Een vlinder met een magneetje siert sinds die tijd een glazen lamp in onze woonkamer. Klaas en Leonie het ga jullie goed en wellicht brengen wij in de toekomst een bezoekje aan jullie vakantie-accommodatie in het idyllisch gelegen plaatsje Wolfert in het heuvelachtige landschap van Nationalpark Eifel. Meer informatie via info@kenl.biz

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.