Vrijwilligerslounge op bordes

Terwijl ik mij in het donker een weg baan tussen kartonnen bouwsels op het bordes van het Mercure Hotel komt er uit een grappig huisje een vrouwspersoon keffend naar buiten, alsof zij een hond is die uit zijn hondenhok komt. De vrolijke reactie van de omstanders blijft niet uit. Maar wat doen deze mensen hier? Waar komt die lekkere muziek vandaan? Wie is die VJ?

Als ik het vraag aan de dansende man achter de knoppen, antwoordt hij: ‘Hoe dit heet? Waar in het programma? Dat weet ik niet hoor. Dit is gewoon een plek voor de vrijwilligers die hier wat kunnen komen eten en drankje nemen …’. Voor mij uit flitsen snelle videobeelden elkaar af. Onder de luifel ligt een stelletje te chillen …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.