Mooi requiem voor een Haags begrip …

Simon Kamper is nauwelijks te herkennen in zijn digitale outfit als ik in ga op zijn uitnodiging voor een Mooi afscheid van Stuut en Bruin op zondag 11 september 2011.

Een genodigde meent er zelfs de vorm van Nederland in te herkennen met zijn schakeleenheden op zijn schouder en zijn mannetje/vrouwtje-pluggen op zijn borst en de linten van weerstanden als afkleding naar de grond. Maar de altijd vriendelijke grijze bol maakt zijn incognito nauwelijks mogelijk.

Daar heeft Chuck Deely trouwens geen probleem mee als hij even fris als altijd zijn muzikale bijdrage komt installeren in een van de vele magazijnruimtes.

Direct bij binnenkomst rond vier uur deze zondagmiddag heerst er een droeve sfeer op Prinsegracht 34 waar de populaire winkel voor elektronica onderdelen is of sinds vandaag beter was gevestigd. Maar toch ook weer niet al te somber want de dames met hoge hoeden en soms feestelijk uitgedost, kijken wel somber maar zijn toch makkelijk in hun act te verstoren. Zoals het hoort bij een in memoriam is er voldoende cake, koffie en later drank te nuttigen. Tenslotte een mooi feest

Een gedachte over “Mooi requiem voor een Haags begrip …

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.