Karel Kortland gaat niet dood …

… zegt hij als onderdeel van zijn levensstandaard. Waarom zegt iemand zoiets zul je misschien denken? Dat komt doordat ik in twijfel trek of het wel 77 jaar geleden is dat hij op de lagere school iets meemaakte. Hij antwoordde dat op een vraag van René Bom aan de Opûh Koffietafel. Hij zal wel 67 bedoelen? Nee hoor dat was echt 77 jaar geleden, want ik ben van 1930, dus 81 jaar … Ik moet hem verbaasd hebben aangekeken.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sOKDRH-hd5A
Afijn, laat het hem zelf maar vertellen. Hoe doe jij dat er zo goed uitzien op die leeftijd?

5 reacties

  1. Beste Alex,
    Al het medische ongemak dat jij hebt meegemaakt is aan mij voorbij gegaan gelukkig. Wens je in ieder geval een nieuw leven als je je ook aansluit. Misschien is geen vlees eten een aardig proefballontje voor je?
    Met groet van “Karel”

    Like

  2. leuk om te horen, ik word zelf ook 80 in een paar maanden, heb wel vlees gegeten, heb wel een open hart operatie gehad en een pacemaker, en nu ook nog een paar balonnetjes in mijn aderen, heb goeie dagen en slechte, maar voel verder behoorlijk goed.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.