Opsporing Verzocht tijdens Opuh Koffie

De ontmoetingen tijdens de Opuh Koffie op de woensdagochtend blijven boeien. Vanochtend zijn zoals gewoonlijk Roel en Akbar aanwezig in gesprek met de Haagse Nachburgemeestah Rene Bom ook wel bekend als de Haagse Bom, als er nogal veel politie en stadswachters voor de deur langs lopen.

En als er dan ook nog een cameraploeg te zien is op de plek waar ik mijn atb neerzet, dan krijgt dat extra aandacht. Staat mijn fiets er nog wel en wat voor opnamen worden er gemaakt? Er blijkt een overval te zijn geweest op de juwelierszaak naast onze huidige Opuh Koffie locatie 7 O’Clock in de Wagenstraat.

En juist nu vinden de opnamen plaats voor de reconstructie die straks op Opsporing verzocht op tv te zien is. Dus daarom zat die man in zijn zwarte auto vanochtend al zo zenuwachtig in zijn auto, aldus Akbar. En de meesten van de Opuh Koffiegasten kunnen het niet laten met de camera een kijkje te gaan nemen buiten. Ook Edje schuift weer aan en ziet mij aan voor Elvin. Hij vindt dat ik zulke mooie foto’s maak (Elvin dus). Om tenslotte ook Karel Kortland vast te leggen die iets over leeftijden te melden heeft.

Je weet wel van die gedichten aan de muur in het Transvaalkwartier.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.