TDA 11 tekenen …

Als je dit soort teksten en vage tekeningen op het wegdek in het centrum van Den Haag tegenkomt dan kun je rustig aannemen dat het bijna zover is … Je loopt dan al virtueel door de opstelling van een van de boeiende en altijd intrigerende kunstinstallaties van ToDaysArt 2011 De krijtschetsen op de grond geven aan waar de apparatuur opgesteld moet worden. Dit grondplan legde ik vast op de Grote Markt ter hoogte van de doorloop naar de Grote Marktstraat. boeiende installaties op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2011 in Den Haag en een week later in Brussel

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.