Paintball met een boodschap

Een nieuwe, originele manier om je protest met verfbommen kenbaar te maken op het IJspaleis zonder dat je daarmee meteen de complete ME achter je aan krijgt, is met een houten katapult met een elektronisch binnenwerk te schieten van het type SMSlingshot. Daarmee vraag ik afgelopen vrijdag tijdens ToDaysArt 2011 de aandacht voor Hagazine. Eigenlijk de ultieme kick om op deze manier de bewoners van het IJspaleis te attenderen op de mening van het publiek.

Boodschap intoetsen, aanleggen, mikken via een groene laserpoint en … vuur! In de gewenste kleur, druipt een enorme klodder digitale rode verf van de witte wand met daarin de boodschap Hagazine. Ook deze zaterdagavond 24.9.11 kun je dit op het Spuiplein zelf uitproberen. Info: vrurban.org

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.