Sculpture at TDA11

“Dit moet je zien”, werd mij van alle kanten aangeraden en inderdaad de twee stoïcijns aandoende techno jockeys (UK) komen uit de coulissen aanlopen alsof ze even wat moeten aansluiten. En dat doen ze ook.

Endless tapes hangen als sieraden klaar om gebruikt te worden door Dan Hayhorst om in de opgestelde apparatuur te leggen. Trommelen met zijn handen op de diverse gevoelige onderdelen maken het soms swingend. Gebruikte tapes verdwijnen keurig in het afgewerkt bakje. De wederhelft van Sculpture Reuben Sutherland is meer voor de animatie. Hij worstelt met een soort beeldplaten op een draaitafel waarboven een videocamera is opgesteld en op het juiste ritme en met de juiste snelheid komen er verrassende beelden tevoorschijn op het immense doek van de kleine Spuitheaterzaal. Bij vlagen ontlokken de TJ’s met hun Techno Audiovisuals enthousiaste gilletjes uit het publiek. Kijk zelf maar wat je ervan vindt.

Zie ook Hofstijl en Haagsallerlei

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.