BO Duinoord zoekt medehuurders

20111011-130723.jpg

Het was weer een dolle boel tijdens de seizoensborrel van het bewonersoverleg Duinoord. Allereerst dacht ik dat het adres waar de happening gehouden werd verkeerd was weergegeven in het Lopend Vuurtje, want nummer 42 van het Sweelinckplein (b)lijkt meer in de Reinkenstraat ‘die gezellige winkelstraat’ te liggen dan op het Sweelinckplein zelf. Misschien dat daardoor de huur van deze aantrekkelijke locatie voor het Bewonersoverleg alleen nauwelijks is op te brengen. Maar de maatregelen van onze wethouder Marjolein de Jong, het successievelijk afbouwen van de basisondersteuning van 100% in 2012 naar 25% in 2016 liegen er ook niet om en het is daarom noodzakelijk dat er meer huurders komen die de ruimte gaan gebruiken aldus Marc Scheidius, de voorzitter van het bewonersoverleg. De Open Universiteit is er al één van en ideeën van de aanwezigen zijn daarom van harte welkom. Wat te denken van het Leescafé dat eens in de twee weken wordt gehouden op de maandagmiddag? Hartstikke leuk toch om de actuele onderwerpen uit Duinoord en omgeving in alle rust onder het genot van een kopje thee of ofwat dan ook tot je te nemen of gewoon elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen met gezamenlijke interesses? Ondergetekende deed ook meteen een duit in het zakje door de laatste uitgave van Ons Den Haag – het nieuwsblad van de Vrienden van Den Haag – op de leestafel te leggen. Kunnen de bezoekers meteen zien wat het behoud van het karakter van de stad zoal voor de Vrienden inhoudt en daar misschien zelf ook aan gaan deelnemen.

De regen hield incidenteel op en zo duurde het toch langer dan verwacht dat deze gezellige bijeenkomst ten einde was. Meer informatie op de website www.duinoord-denhaag.nl waar ook de genomen foto’s te zien zijn.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.